Zorginstelling Noord-Holland in kleinschalige woonvorm

Heeft u een partner of een ouder die lijdt aan dementie? En bent u voor hem of haar op zoek naar een geschikte plek om te kunnen wonen? Bij zorginstelling De Leeuwenhof Zorg in Noord-Holland kunnen oudere mensen met Alzheimer terecht om in een huiselijke omgeving nog zo lang mogelijk samen met familie en vrienden te genieten van mooie momenten. We beschikken over twee kleinschalige locaties die volledig voor ouderen met dementie zijn ingericht. De Leeuwenhof ligt in Heerhugowaard en is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. In Sint Pancras staat particulier woonzorghuis De Volle Aandacht, waar de focus ook op ouderen met dementie ligt.

Het belang van aandacht en goede zorg

Of het nu om uw partner of één van uw ouders gaat: het is voor iedereen enorm belangrijk om het leven van uw geliefden zo comfortabel mogelijk te maken. Ook als het om iemand gaat die beperkt is als gevolg van de ziekte Alzheimer of een andere vorm van dementie. Bij De Leeuwenhof Zorg krijgen alle bewoners de warmte, zorg en aandacht die zij zo erg nodig hebben. En wel vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week. Het is toch een hele geruststelling als u weet dat uw partner, vader of moeder 24 uur per dag in de allerbeste handen is? Hieronder vindt u in het kort nog meer informatie over de beide locaties.

Unieke zorginstelling voor ouderen met dementie

De Leeuwenhof Zorg staat in de omgeving vooral bekend vanwege de kleinschaligheid en huiselijkheid. Een bewoner is hier geen nummer: elke oudere met dementie ervaart dag in dag uit veel aandacht en betrokkenheid. En het huiselijke karakter maakt voor elke bewoner dat er een echte thuissituatie ervaren wordt. Precies zoals het hoort.

Iedereen is hier welkom

We zien ook heel graag dat familie en vrienden regelmatig op bezoek komen bij de mensen die zij liefhebben. Dat kan echt op elk moment en op elk tijdstip. Zo vergaren wij essentiële informatie over uw vader, moeder of partner en kunnen we echt de beste zorg aanbieden. Een middag of avond in ons huis vertoeven, is voor iedereen ook echt een fijne tijd. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om activiteiten buiten het huis te ondernemen. Maak een wandeling in het park of bezoek samen eens de supermarkt in de buurt. Het komt het algehele welzijn van onze bewoners alleen maar ten goede.

KLEINSCHALIG, DUS MEER AANDACHT.

Locaties

Zorginstelling De Leeuwenhof in Heerhugowaard

Het wonen in en het bezoeken van De Leeuwenhof betekent voor heel veel mensen alsof ze letterlijk thuiskomen. U vindt het pand aan een mooie lange polderweg in Heerhugowaard. De Leeuwenhof is een monumentale stolpboerderij welke de op één na oudste boerderij is van de polder Heerhugowaard uit omstreeks 1633. In 2016 grondig verbouwd zodat deze geschikt is gemaakt om ouderen met dementie te kunnen huisvesten. De Leeuwenhof bestaat uit twee woongroepen met elk 6 appartementen. Elke groep beschikt over een eigen woonkamer met keuken wat de warme en huiselijke omgeving nog meer in het pand tot zijn recht laat komen. Deze bijzondere zorginstelling is kleinschalig van opzet en optimaal ingericht voor ouderen met dementie. We doen er alles aan om onze bewoners dag in dag uit zo veel mogelijk persoonlijke aandacht te geven.

Zorginstelling De Volle Aandacht in Sint Pancras

Ook zorginstelling De Volle Aandacht is een geweldige woonvorm voor ouderen met dementie. Dit kleinschalige particuliere woonzorghuis in Sint Pancras staat midden in het dorpsleven en is vlakbij het winkelcentrum gelegen. De woonkamer en het terras van dit karakteristieke gebouw kijken uit op het straatleven en de dorpsgemeenschap. Er wonen hier negen bewoners en het huis heeft twee gemeenschappelijke woonkamers met eetkeuken. Voor elke bewoner is er ook een eigen kamer voorzien van toilet en wastafel.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze kleinschalige woonvormen voor uw geliefd familielid? Neem dan hieronder contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.