Kleinschalig wonen in Noord-Holland voor ouderen met geheugenproblemen.

Als iemand in uw naaste omgeving te maken krijgt met dementie of Alzheimer, kan na verloop van tijd de situatie zich voordoen dat het beter is dat hij of zij ergens anders gaat wonen. Dat is natuurlijk helemaal niet fijn, zeker niet als het om uw partner of ouder gaat. U ziet niet graag dat uw geliefde op een compleet andere plek verzorgd moet worden, zeker niet als het ook nog eens in een ongezellige zorginstelling zou zijn. Daarom hebben wij in Noord-Holland de oplossing voor dit probleem: kleinschalig wonen in een huiselijke woonvorm met zeer veel persoonlijke aandacht.

Kleinschalig wonen bij De Leeuwenhof Zorg

Maak kennis met zorginstelling De Leeuwenhof Zorg in Noord-Holland. Hier kunnen oudere mensen met dementie uitstekend terecht om in een huiselijke, gezellige en liefdevolle omgeving de laatste jaren van hun leven door te brengen. Onze twee kleinschalige locaties (een in Heerhugowaard en een in Sint Pancras bij Alkmaar) zijn volledig voor ouderen met dementie ingericht.

Unieke woonvorm voor ouderen met dementie

U ziet het: De Leeuwenhof en De Volle Aandacht zijn echt anders dan de reguliere zorginstellingen voor ouderen met dementie. Vooral de kleinschaligheid en huiselijkheid zorgen voor het unieke karakter van deze locaties. Wie hier woonachtig is, kan elke dag rekenen op de voor hem of haar noodzakelijke aandacht en zorg. Precies datgene wat er nodig is zodat uw partner of ouder nog zo lang mogelijk een menswaardig bestaan heeft.

Ook een fijne plek voor familie en vrienden

We zien ook heel graag dat familie en vrienden hier regelmatig op bezoek komen. Tijdens die momenten verkrijgen wij essentiële informatie over uw naaste en zijn we in staat om de allerbeste zorg te bieden. Het valt op dat ook de bezoekers van onze locaties keer op keer genieten van de huiselijke sfeer en de gezellige omgeving. U zou bijna denken dat u gewoon thuis bij uw partner of ouder bent. En heel eerlijk gezegd: in feite is dat ook gewoon zo!

KLEINSCHALIG, DUS MEER AANDACHT.

Onze twee locaties voor kleinschalig wonen

De Leeuwenhof in Heerhugowaard is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. In Sint Pancras staat particulier woonzorghuis De Volle Aandacht, waar de focus ook op ouderen met dementie ligt. Op allebei de locaties hebben wij als doel om het de bewoners zo veel mogelijk naar de zin te maken en hen een liefdevolle en warme verzorging te bieden. Want of het nu om uw eigen partner of uw vader of moeder gaat: u ziet nu eenmaal graag dat het leven van hem of haar ook op een externe locatie zo comfortabel mogelijk blijft. Wij geven in De Leeuwenhof en De Volle Aandacht alle bewoners 24/7 de warmte, zorg en aandacht die zij nodig hebben. Hoe fijn is het om te weten dat uw geliefde dag in dag uit in de allerbeste handen is?

Meer informatie over De Leeuwenhof in Heerhugowaard

De Leeuwenhof betekent voor de meeste bewoners heerlijk thuiskomen. Het pand is gelegen aan een prachtige lange polderweg. Er zijn twee woongroepen die elk 6 appartementen bevatten. Beide groepen zijn voorzien van een eigen huiselijke woonkamer met keuken. Dit maakt dat de locatie aandoet als een warm en gezellig huis waar iedereen graag verblijft.

De Volle Aandacht in Sint Pancras

Ook De Volle Aandacht is een toplocatie voor ouderen met dementie. Deze kleinschalige woonvorm in Sint Pancras ligt vlakbij het winkelcentrum en staat midden in het dorpsleven. De woonkamer en het terras van de locatie kijken uit op het straatleven en de dorpsgemeenschap. Er is plek voor negen bewoners, die allemaal verspreid over de begane grond en de eerste verdieping hun eigen plekje hebben. Ook zijn er twee gemeenschappelijke woonkamers met eetkeuken.

Neem contact op

Meer weten over onze kleinschalige woonvormen voor demente bejaarden in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken.