Verpleeghuis
Noord-Holland

Heeft uw partner of een van uw ouders dementie en bent u op zoek naar een geschikt verpleeghuis in Noord-Holland? Bejaardentehuis De Leeuwenhof Zorg beschikt over twee locaties die speciaal zijn ingericht voor ouderen met dementie. Elke bewoner ontvangt daar de warmte, zorg en aandacht die zo belangrijk is gedurende de laatste jaren van hun leven. Het is voor familie en vrienden van onze bewoners altijd een hele geruststelling als ze weten dat de persoon die zij liefhebben 24 uur per dag in goede handen is. De Leeuwenhof Zorg is een particuliere zorgorganisatie met twee kleinschalige locaties voor ouderen met Dementie. De Leeuwenhof in Heerhugowaard en De Volle Aandacht in Sint Pancras (nabij Alkmaar).

Verpleeghuiszorg dementie in kleinschalige woonvorm

Elk mens heeft recht op een waardig bestaan. Dus ook als uw partner, vader of moeder niet meer voor zichzelf kan zorgen. Bij De Leeuwenhof Zorg is het onze passie om “De beste zorg en aandacht” te geven aan elke persoon die hier woont en verpleegd wordt. Bij ons verpleeghuis voor ouderen staat kleinschaligheid voorop. Daardoor ervaart elke bewoner het verblijf als een echte thuissituatie. Waarbij we zorgen voor een passende invulling van de dag dankzij onze activiteitenbegeleiding en de overige medewerkers. En om het voor onze bewoners nog meer naar de zin te maken, mag iedereen die hier komt wonen zijn of haar kamer naar eigen smaak inrichten. Dat zorgt uiteraard voor een nog groter thuisgevoel.

Familie en vrienden zijn hier altijd welkom

We stimuleren dat ook de familie en vrienden van de bewoners regelmatig langskomen in ons verpleeghuis. Dit is niet alleen prettig voor de bewoners zelf: ook ons team krijgt hierdoor essentiële informatie over uw vader, moeder of partner. Op die manier zijn we nog beter in staat om de allerbeste zorg te bieden. Er zijn volop mogelijkheden om een wandeling te maken in het park in de buurt of samen even naar de supermarkt te gaan voor een boodschap. Al dit soort zaken dragen enorm bij aan het algehele welzijn van onze bewoners. En u bent altijd welkom, want wij hebben geen beperkingen als het gaat om bezoektijden.

KLEINSCHALIG, DUS MEER AANDACHT.

Locaties

Locatie De Leeuwenhof

De Leeuwenhof staat aan een mooie lange polderweg in Heerhugowaard en is een bijzondere en kleinschalige woonzorgvoorziening speciaal ingericht voor ouderen met dementie. De monumentale voormalige kaasboerderij is zodanig ingericht dat er aan alle bewoners zoveel mogelijk persoonlijke aandacht gegeven kan worden. De boerderij bestaat uit twee woongroepen met elk 6 appartementen. Elke groep beschikt over een eigen woonkamer en keuken wat zorgt voor een warme en huiselijke omgeving. De uitstraling van de locatie is zeer landelijk maar de meeste voorzieningen zijn gewoon op loopafstand in de wijk.

Locatie De Volle Aandacht

Voormalige bakkerij De Volle Aandacht is een kleinschalig particulier woonzorghuis in Sint Pancras (Alkmaar) voor demente ouderen. Het pand staat midden in het dorpsleven en ligt vlakbij het winkelcentrum. De woonkamers en terrassen van het karakteristieke gebouw kijken uit op het straatleven en geven het huis een prominente plaats in de dorpsgemeenschap. Op De Volle Aandacht wonen negen bewoners die zowel op de begane grond als op de eerste verdieping beschikken over twee gemeenschappelijke woonkamers en een eetkeuken. Via de inpandige glazen lift of een vaste trap is de bovenverdieping te bereiken. Elke bewoner heeft in het huis een eigen kamer met toilet en wastafel. Ook de volledig aangepaste douchegelegenheden zijn in alle kamers goed bereikbaar.

Neem contact op

Bent u ook geïnteresseerd geraakt in een van onze kleinschalige woonvormen voor een geliefd familielid? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw specifieke situatie.