Verzorgingshuis Heerhugowaard: De Leeuwenhof

Als u in uw directe omgeving te maken krijgt met dementie, komt er in korte tijd veel op u af. Of het nu om uw partner of een van uw ouders gaat: u wilt er natuurlijk alles aan doen om het leven van uw geliefde nog zo comfortabel mogelijk te maken. Soms is het helaas wel noodzakelijk om iemand op te nemen in een verzorgingshuis. Bent u voor uw vader, moeder of partner met dementie op zoek naar een geschikt particulier verzorgingshuis? In Heerhugowaard vindt u De Leeuwenhof: een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie.

Volop aandacht en zorg voor uw dierbaren

De Leeuwenhof Zorg heeft twee locaties die volledig voor ouderen met dementie zijn ingericht. Hier krijgt elke bewoner de warmte, zorg en aandacht die nodig zijn. Ook voor u als familie is het een hele geruststelling om te weten dat uw partner, vader of moeder 24 uur per dag in de allerbeste handen is. De Leeuwenhof is te vinden in Heerhugowaard en is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. In Sint Pancras bevindt zich woonzorghuis De Volle Aandacht, dat zich ook richt op ouderen met dementie.

Verzorgingshuis voor bejaarden met Alzheimer

We hebben allemaal recht op een waardig bestaan, ook als we om wat voor reden dan ook niet meer voor onszelf kunnen zorgen. Bij De Leeuwenhof Zorg krijgt daarom elke bewoner die hier verzorgd en verpleegd wordt de beste zorg en aandacht. In ons verzorgingshuis draait het allemaal om kleinschaligheid en huiselijkheid. Hier zijn de bewoners geen nummer, maar er is voor elke oudere met Alzheimer volop aandacht en betrokkenheid. En door het huiselijke karakter dat hier heerst, ervaart elke bewoner het verblijf als een echte thuissituatie. Zo mag iedereen die hier komt wonen zijn of haar kamer naar eigen smaak inrichten. Dat zorgt uiteraard voor een nog groter thuisgevoel. Daarnaast zorgen onze activiteitenbegeleiding en de overige medewerkers keer op keer voor een passende dagbesteding.

Iedereen is hier welkom

We vinden het belangrijk dat ook familie en vrienden van de bewoners regelmatig hier op bezoek komen. In de eerste plaats is dit natuurlijk heel fijn voor de bewoners zelf. Maar tegelijkertijd komt ook ons team op deze manier essentiële informatie te weten over uw vader, moeder of partner. Zo kunnen we echt de allerbeste zorg aan onze bewoners bieden. Het is verder ook heel leuk om hier als bezoeker gezellig in huis aanwezig te zijn. Maar er zijn ook volop mogelijkheden om activiteiten buiten het huis met uw naaste te ondernemen. Zoals een wandeling in het park of gezellig samen naar de supermarkt in de buurt. Het draagt allemaal bij aan het algehele welzijn van onze bewoners. En het maakt ook helemaal niet uit wanneer en hoe laat u komt, want wij hanteren geen beperkingen in bezoektijden.

KLEINSCHALIG, DUS MEER AANDACHT.

Locaties

Verzorgingshuis De Leeuwenhof

Een bezoek aan De Leeuwenhof betekent voor heel veel mensen heerlijk thuiskomen. Het pand is gelegen aan een mooie lange polderweg in Heerhugowaard. Deze bijzondere, kleinschalige woonzorgvoorziening is zo ingericht dat hij optimaal geschikt is voor ouderen met dementie. Onze ruime personele bezetting maakt mogelijk om vooral veel persoonlijke aandacht te kunnen geven aan alle bewoners. In De Leeuwenhof bevinden zich twee woongroepen die elk over 6 appartementen beschikken. Voor iedere groep is er een eigen woonkamer met keuken zodat iedereen kan genieten van een warme en huiselijke omgeving.

Verzorgingshuis De Volle Aandacht

Een blik op verzorgingshuis De Volle Aandacht is genoeg om in te zien dat ook dit een geweldige locatie en woonvorm is voor ouderen met dementie. Het is een kleinschalig particulier woonzorghuis in Sint Pancras en het pand staat midden in het dorpsleven, vlakbij het winkelcentrum. Elke woonkamer en het terras van dit karakteristieke gebouw heeft zicht op het straatleven en het huis heeft inmiddels een prominente plaats in de dorpsgemeenschap veroverd. Op De Volle Aandacht zijn negen bewoners te vinden, verspreid over de begane grond en de eerste verdieping. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers met eetkeuken en elke bewoner heeft in het huis een eigen kamer met toilet en wastafel.

Neem contact op

Lijkt wonen in een van onze kleinschalige woonvormen u iets voor uw geliefd familielid? Neem dan hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie.