De Volle Aandacht

De Volle Aandacht is een initiatief van Pieter en Suzanne Groot. Op de Bovenweg 112, in het hart van Sint Pancras, verbouwden zij de voormalige bakkerij tot De Volle Aandacht. Midden in het dorpsleven en vlak bij het winkelcentrum kijken de woonkamers en terrassen van het karakteristieke gebouw uit op het leven van de straat en geven het huis een prominente plaats in de dorpsgemeenschap.

De negen bewoners hebben op zowel de begane grond als de eerste verdieping van het huis de beschikking over twee gemeenschappelijke woonkamers en eetkeuken. Beide woonkamers bevinden zich op de kop van het huis en bieden een prachtig uitzicht op de straat in het dorp. Verdeelt over twee verdiepingen heeft iedere bewoner in het huis een eigen kamer met toilet en wastafel. De bovenverdieping is te bereiken met een inpandige glazen lift of een vaste trap. De volledig aangepaste douchegelegenheden op de eerste verdieping en de begane grond zijn goed bereikbaar. Het huis is voorzien van een brandveiligheidssysteem, een oproep- en signaleringssysteem en medewerkers zijn aanwezig of bereikbaar voor de bewoners.

DE VOLLE AANDACHT

Sfeerimpressie

DE BESTE ZORG BEGINT MET AANDACHT

Referentie

April 2020

Beste medewerkers, lieve mensen,

Op 21 februari 2018 overleed onze geliefde vader, geweldige opa voor zijn kleinkinderen, maar vooral ook genietende echtgenoot en levenspartner van Wilna. Compleet onverwacht stond onze wereld op z’n kop. Een gebeurtenis die zo’n impact had dat onze moeder een flinke zet in de rug kreeg op het pad van de dementie dat zij al was begonnen te bewandelen.

Acuut moesten wij op zoek naar nieuwe huisvesting en vonden bij De Volle Aandacht een plek waar zij goed opgevangen kon worden.

Wij hebben hier nog geen moment spijt van gehad. Wilna heeft een geweldige plek in het huis, het huis ligt op een fijne locatie, de activiteiten zijn top … en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Maar waar wij héél blij van worden zijn jullie! Jullie maken deze plek zo speciaal; de zorg, de activiteiten, de aandacht voor het bezoek, de inzet van de bewoners, de huiselijke sfeer, maar ook jullie eigen verhaal.

Wij hebben jullie leren kennen als zeer betrokken en fijne mensen, en daar willen wij jullie voor bedanken.

Van ons, en zeker ook namens Wilna. Bedankt!

REMCO en SANDRA

HEEFT U VRAGEN? OF MEER INFORMATIE NODIG?

Neem contact met ons op!