De Leeuwenhof Zorg   
Woon- en zorgvoorziening  

Zorg en Wonen

Zorg

Als mensen niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, hebben ze, ondanks de beperkingen, recht op een waardig bestaan. Dit willen wij mogelijk maken door ieder individu de beste zorg en aandacht te bieden. De Leeuwenhof Zorg staat voor kleinschaligheid wat ervoor zorgt dat elke bewoner het verblijf als een thuissituatie zal ervaren. Een prettige dagbesteding hoort hier natuurlijk ook bij. Het ruime erf van ca. 5700 m2 geeft volop mogelijkheden. Verse groenten komt van onze eigen moestuin en daarnaast wordt ook kleinvee gehouden zoals schapen, geiten, kippen etc.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden in het Kwaliteitsplan en het Kwaliteitsverslag


 

Wonen

Naast de zorg is wonen ook een belangrijk onderdeel van het verblijf op De Leeuwenhof Zorg. Er zijn 12 kamers aanwezig, welke in grootte variëren. De grote kamers hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De kleinere kamers zijn voorzien van een eigen toilet en wastafel. De bewoners, zijn in principe zelf verantwoordelijk voor de inrichting van de kamer. Deze kan uiteraard naar eigen smaak ingericht worden, waardoor men zich snel thuis zal voelen.

Wij doen er alles aan om de bewoner een zo'n prettig mogelijk verblijf te geven met goede zorg. In geval men toch ontevreden is, bieden we de mogelijkheid de klacht voor te leggen aan de klachtencommissie van Riant Verzorgd Wonen via info@riantverzorgdwonen.nl